Зареждане

Tyson Fury: 'Ще подпиша за среща с Wilder за 10 секунди'

Tyson Fury: 'Ще подпиша за среща с Wilder за 10 секунди'
Публикувано на: Юни 28, 2018 в 10:14 ч

Сега, след като Anthony Joshua реши да се изправи срещу Alexander Povetkin, Tyson Fury се оказа доброволец да даде шанс на Deontay Wilder да се бие с истински шампион в тежка категория от Англия.

Нахъсаният Fury (26-0, 19KO) предизвика Wilder (40-0, 39KO) през своя Instagram профил. Fury се очакваше да се завърне на 18-ти август, но бившият шампион е повече от готов да се бие с Wilder в следващата си среща.

"Wilder, извинявам се от името на Eddie Hearn и Anthony Joshua, че те вързаха така. Извинявам се, тъй като сме сънародници. Нека ти кажа, гледаш и говориш с оригинала - с оригиналният шампион от Англия. Те няма да се бият с теб. Въртяха всички 3 месеца, без да имат намерение да се бият. 3 секунди ми трябват, за да се съглася да се бия с теб."

29-годишният Fury сложи край на дългата си почивка, надвивайки Sefer Seferi (23-2, 21KO) в 4 рунда.

Така той отбеляза своето завръщане от алкохолизма, наркотиците и депресията. Тези проблеми му отнеха титлите, които беше спечелил, побеждавайки Wladimir Klitschko през 2015-та.

Fury вярва, че Wilder ще е съгласен двамата да се бият, след като Joshua ще защитава срещу Povetkin. По-рано от WBA изискваха от Eddie Hearn да сключат сделка за битката в рамките на 24 часа.

От WBA дадоха шанс на Hearn и Wilder да сключат сделка за може би най-голямата среща в бокса преди да натиснат за двубоя между Joshua и Povetkin.

"Дай ми шефа си, Al Haymon. Пратете ми договор и ще видиш колко време ще ми е необходимо да подпиша. 10 секунди. Това е. Подписано, подпечатано, изпратено - даже ще се снимам и ще го кача в интернет. Искаш да се биеш с най-добрия от Англия, ела ми и виж дали няма да ти отговоря. Топката е в твоето поле!"

Wilder се очаква обаче да се изправи срещу противник, различен от Fury - може би Dominic Breazeale (19-1, 17KO).

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес