Зареждане

Tyson Fury се завръща през април

Tyson Fury се завръща през април
Публикувано на: Ноември 14, 2017 в 09:25 ч
 
 Бившият шампион в тежка категория Tyson Fury (25-0, 18KO) се завръща на ринга през 2018, съдейки по думите на чичо му Peter Fury.
 
Tyson последно се състезава през ноември 2015-та, когато успя да надвие чрез съдийско решение Wladimir Klitschko, отнемайки титлите му.
 
След отмяната на два реванша срещу Klitschko, Fury разкри, че се бори с психическите си проблеми, като също се и призна за виновен в злоупотреба с вещества, в следствие на което лицензът му бе отнет.
 
Сега обаче Fury е решен да се завърне - той тренира усърдно и очаква да излезе на ринга в началото на идната година. Според чичо му, който също е и негов треньор, това най-вероятно ще се случи през април.
 
Един от най-сериозните опоненти на Fury би бил притежателят на титлите на WBA, IBO и IBF, Anthony Joshua. Peter Fury споделя:
 
"Единственото ни притеснение е някой да не победи Joshua преди нас. Двубоят с него е желан както от феновете, така и от самия Tyson. Той наистина се надява срещата да се състои."
 
Според Peter Fury, Tyson не е впечатлен от нито един от боксьорите в тежка категория, като самият той дори смята, че би успял да надвие всеки един от тях.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес