Зареждане

Tyson Fury решен да унищожи Wilder и Joshua

Tyson Fury решен да унищожи Wilder и Joshua
Публикувано на: Май 29, 2018 в 10:48 ч

Бившият IBF, WBO, IBO, WBA шампион в тежка категория Tyson Fury (25-0, 18KO) се завръща само след две седмици, за да се изправи срещу Sefer Seferi в Манчестър.

29-годишният Fury в последната си битка спечели всичките си 4 титли с победа над Wladimir Klitschko в края на 2015-та.

С помощта на Frank Warren, Fury обеща да преследва двамата шампиони в дивизията - WBC първенеца Deontay Wilder и притежателя на IBO, IBF, WBO и WBA титлите Anthony Joshua.

Докато беше извън ринга, Fury изгуби всичките си титли заради трудностите, които имаше с алкохола и злоупотребата с други субстанции.

По-рано тази година той си възвърна лиценза и реши проблемите си с Британската анти-допинг агенция.

След наскорошна среща с бившия шампион в четири категории, Roy Jones Jr., Fury е още по-решен да опровергае своите критици, нокаутирайки двамата първенци.

Fury вярва, че той все още е най-добрият боец в дивизията и се обижда, когато някой постави Wilder и Joshua над него.

"Седя си тук и си мисля, че всичко, което ми каза легендата Roy Jones, е вярно. Не мога да спя нощем само от мисълта, че хората смятат, че AJ или Deontay Wilder са по-добри от мен."

"Искам да вкарам на AJ шест поредни леви крошета. Машината идва! Може да си мислите, че съм се шегувал, но съм по-решен от всякога, че ще унищожа всички."

"Ако има някой от по-долните категории, който иска да се пробва срещу мен - да действа, защото идвам и започвам да мачкам."

Fury очаква да се бие поне 3-4 пъти тази година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес