Зареждане

Tyson Fury отгорови на призива на Joshua

Tyson Fury отгорови на призива на Joshua
Публикувано на: Юни 14, 2017 в 16:00 ч
 
Tyson Fury отговори на призива на Anthony Joshua да се бият, като заяви, че това е битката, която "светът иска да види".
 
Joshua каза пред Sky Sports във вторник, че борбата с Fury е "на върха на списъка му", след победата над Wladimir Klitschko.
 
Шампионът в тежка категория на IBF и WBA в момента чака да види дали Klitschko ще се съгласи да има реванш между двамата през ноември.
 
Ако вторият мач между двамата не се състои, Joshua ще се срещне със задължителния претендент за титлата на IBF Kubrat Pulev.
 
Но Joshua призна, че битката, която най-много иска е срещу сънародника му Tyson Fury, a "Gypsy King" не закъсня с отговора и по-късно същия ден отговори, заявявайки метафорично, че Joshua "не може да влезе в обувките му".
 
"Хората искат да видят битка между мен и теб - AJ", каза Fury във видео, публикувано в Instagram. "Светът иска да го види, защото аз все още съм истинския шампион в тежка категория и всички го знаят. Оттеглих се от бокса, защото не ми беше интересно - там нямаше претенденти. Сега изглежда, че съм излязъл за две години и са се появили още няколко претендента. Хората мислят, че можеш да ме победиш, но аз лично не мисля така. Нека да се върна във форма, да се подготвя и да се бия с теб, нека по-добрият победи."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес