Зареждане

Tyson Fury: Нека си го признаем, Wilder не се е бил срещу никого

Tyson Fury: Нека си го признаем, Wilder не се е бил срещу никого
Публикувано на: Август 16, 2018 в 09:56 ч
По-рано тази седмица се състоя пресконференция за предстоящата среща на Tyson Fury с Francesco Pianeta, по време на която вниманието се обърна също и към Deontay Wilder, срещу когото Fury се очаква да се изправи през ноември.

Fury беше запитан дали ще успее да си заслужи тази битка, надвивайки Pianeta идния уикенд.

"Нека бъдем коректни, ако успея да се справя с Pianeta, Wilder ще има възможността да се бие с един голям шампион. Ако трябва да бъда откровен, той не се е бил с никого. Има 40 срещи и това е. Но не говорим въобще за WIlder. Трябва да се съсредоточа върху човека пред мен, който със сигурност ще се опита да ме победи и да прибере парите."

32-годишният Wilder (40-0, 39KO) успя да отбележи най-впечатляващата си победа за цялата 10-годишна кариера в последната си среща. Той създаде неприятности и нокаутира иначе непобеждавания Luis Ortiz (29-1, 25KO, 2NC) в 10-тия рунд от срещата им на 3-ти март.

Wilder ще следи битката на Fury с Pianeta на живо, като срещата му с Fury се очаква да бъде обявена още на ринга, ако британецът успее да се справи с Pianeta, който вече има три загуби с КО/ТКО.

30-годишният Fury (26-0, 19KO), който ще се бие за втори път откакто приключи дългата си почивка, няма да направи грешката да пренебрегва Pianeta. Бившият шампион очаква от опонента си поне да се опита да победи - нещо, което предният му противник Sefer Seferi не направи.

"Изучавам си противниците. Знам, че се е бил с добри боксьори. Беше и в добра серия, 28-0, когато се би с Klitschko през март 2013-та. Не подценявам Francesco. Знам, че е голям, силен мъж. Знае, че ако ме победи, ще може да се изправи срещу Wilder вместо мен. Струва си да се раздаде. А в тежката категория, разсееш ли се за 10 секунди дори, изхвърчаш."

"Знам какво да очаквам. Ще даде всичко от себе си и ще се опита да ме нокаутира - всички това правят. Надявам се, няма да му се получи. Ще направим добро шоу и ще забавляваме феновете. Ще бъде хубава среща."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес