Зареждане

Tyson Fury: Luis Ortiz е 147-годишен и Wilder ще го нокаутира бързо

Tyson Fury: Luis Ortiz е 147-годишен и Wilder ще го нокаутира бързо
Публикувано на: Юни 18, 2019 в 07:29 ч
Tyson Fury не се тревожи за своята втора битка с Deontay Wilder и не вярва, че Luis Ortiz притежава уменията, които му трябват, за да победи Wilder и да им развали реванша. Непобеденият Fury смята, че този път Wilder ще се справи с Ortiz по-бързо, отколкото в битката им преди 15 месеца, когато Wilder нокаутира Ortiz в 10-тия рунд. Очаква се Wilder и Ortiz да се бият в последните няколко месеца на годината, а Fury също ще направи още една или две битки тази година. Tyson вярва в способностите на своя бивш опонент и не вижда заплахи за реванша:


Не, не се притеснявам от битката между Wilder и Ortiz. Преди време ви казах, че Ortiz е на 147 години. Мисля, че сега Wilder ще го нокаутира по-бързо, отколкото в първата битка. Моето мнение е, че Wilder ще се справи с него в няколко рунда. Ще го уцели и той приключва. Ortiz няма крака, защото е на 147 години.

 Не се притеснявам за втората ни битка. Не се тревожа, защото дори и да загуби, то тогава друга врата ще се отвори за мен. Няма как да знаем бъдещето. Аз контролирам само себе си и нямам контрол над другите неща. Ще се бия на 5-ти октомври или на 21 септември. Аз съм длъжен да давам всичко от себе си, за да не загубя моите срещи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес