Зареждане

Tyson Fury: Joshua, Wilder, Parker - и те не струват, като Sefer

Tyson Fury: Joshua, Wilder, Parker - и те не струват, като Sefer
Публикувано на: Юни 11, 2018 в 09:37 ч

Както вече стана ясно, Tyson Fury надви Sefer Seferi.

29-годишният бивш шампион в тежка категория, който се завърна след повече от 2 години почивка с победа в четвъртия рунд, не се беше бил от 2015-та, когато надви Wladimir Klitschko.

Fury започна първите два рунда по изключително вълнуващ за публиката начин, като дори си отнесе и предупреждение от рефера.

След няколко тежки удара обаче, отборът на 39-годишният Sefer реши да се откажат.

"Било каквото било. Отнесе няколко тежки удара и се отказа."

Това беше първата победа на Fury откакто е с новия си треньор Ben Davison, който замени дългогодишния ментор и чичо, Peter Fury.

Сега на Fury му предстоят все по-сериозни предизвикателства, тъй като той има намерение отново да покори тежката категория.

Той ще се завърне на ринга през ляотто.

Промоутърът му, Frank Warren разкри, че след тази победа Fury ще може да подгрява завръщането на Carl Frampton на 18-ти август.

Fury не мисли особено за следващия си опонент.

"Когото и да изберат, няма значение. Всички са еднакви. Едни и същи боклуци са - Wilder, Joshua, Parker. Същите са като Manuel Sefer или както се казваше..."

"Потанцувах малко, вкарах няколко удара - едва загрявах. Няма да кажа, че не бях нервен, но не бих променил нищо. Ще се прибера, ще си взема пица и продължавам. До края на годината ще бъда световен шампион."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес