Зареждане

Tyson Fury: Избрах Seferi заради лъвското му сърце

Tyson Fury: Избрах Seferi заради лъвското му сърце
Публикувано на: Юни 7, 2018 в 10:20 ч

Tyson Fury се подготвя сериозно за срещата си, с която ще отбележи своето завръщане след повече от две години почивка. Той очаква тя да му помогне да достигне до Joshua - човекът, надвил Wladimir Klitschko, спечелвайки всичките титли, от които Fury беше принуден да се откаже.

Той обаче за момента се е съсредоточил изцяло върху срещата си със Sefer Seferi, като оставя Joshua и Wilder на заден план.

"Не ми трябва да пращам повече сигнали - знаят какво е съобщението, което им отправям. То е, че съм отново тук."

"Не е толкова важно как ще се справя със следващия си опонент - всеки е различен. Ще изляза на ринга и ще се радвам на завръщането си."

Има съмнения дали Fury ще успее да достигне успехите от преди години, но определено си личи, че е отново във форма, поне имайки предвид това, което показва по време на спарингите си.

"Чувствам се по-добре с всеки изминал ден. Не съм се чувствал по-добре - по-бърз съм, с по-бистър ум, имам повече сила."

"Не е тайна, че като бях шампион, малко поизтървах нещата, но сега съм отново тук и ще бъде весело."

39-годишният Seferi изглежда като добър вариант за завръщането на Fury - от 24-те си срещи той има само една загуба, която получи от Manuel Charr при скока си в тежка категория в края на 2016-та.

"Избрах го, защото е жилав и силен, има лъвско сърце и ще се опита да победи."

"Не се притеснявам. Бях като рибка в аквариум, но сега съм отново на свобода в реката. Последните години имаше много трудности, но е хубаво, че съм отново тук."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес