Зареждане

Tyson Fury иска разследване на съдията, който отсъди 115-111 за Wilder

Tyson Fury иска разследване на съдията, който отсъди 115-111 за Wilder
Публикувано на: Декември 3, 2018 в 09:00 ч
Tyson Fury беше близо до това да шокира света вчера в битката за титлата срещу WBC шампиона Deontay Wilder. Двамата непобедени атлетли се изправиха един срещу друг и въпреки че Fury беше аутсайдер в тази битка той успя да изненада всички. Tyson падна два пъти в нокдаун в 9-тия и 12-тия рунд, но някак си успя да се изправи. И докато мнозина очакваха Fury да победи по точки, то решението на съдиите изненада всички, защото беше равенство. Явно това все още дразни Fury, защото той иска разследване на Alejandro Rochin:



Ако трябва да съм честен, то никога не бях виждал по-лошо отсъждане в моя живот. Нямам представя коя битка тези съдиите са гледали. Не знам този съдия, който даде 115-111 за Wilder, каква битка е гледал. Според него аз съм губил в първите 6 рунда. Това обаче е бокса и не за първи път се случват такива неща. Мисля, че това е лошо решение, както и в първата битка между Lennox Lewis и Evander Holyfield. 

Този съдия трябва да бъде наказан до живот, защото си няма поняние какво отсъжда. Как му беше името? Rochin, трябва да бъде уволнен. Дори и без нокдауните, които бяха в 9-ти и 12-ти рунд той е мислил, че губя битката и първите 6 рунда. Той трябва да отиде и да работи при Specsavers на 100%.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес