Зареждане

Tyson Fury готов да се боксира с Miocic след битката с Wilder

Tyson Fury готов да се боксира с Miocic след битката с Wilder
Публикувано на: Ноември 16, 2019 в 00:43 ч
Бившият шампион по бокс в тежка категория Tyson Fury е готов да даде шанс на шампионът в тежка категория на UFC, Stipe Miocic. Двамата от известно време отправят предизвикателства един към друг и това ги приближава до сблъсък по правилата на бокса. Miocic изяви желание да даде възможност на Fury да се пробва с него в октагона по правилата на ММА, както и на ринга по правилата на бокса.

Tyson от своя страна не възразява и сподели, че е готов да се качи на ринга с Miocic през 2020 година, но след като приключи драмата с Deontay Wilder. Очаква се Fury и Wilder да споделят ринга за втори път в края на февруари, а след това Tyson е готов за Miocic. Ето какво каза в интеврю Fury за потенциалната нова битка между ММА боец и боксьор:


Fury: Чух, че Stipe иска да се боксира с мен и това със сигурност е добра битка. Готов съм да се бия в бокса срещу Miocic, но след като се бия с Wilder. Всичко зависи от това дали той ще го иска. Това ще бъде нова голяма битка между ММА боец и боксьор, каквато беше тази между Mayweather и McGregor. 

Аз съм готов за такава среща и той трябва да дойде, за да ме види. Той ще свърши като всички останали, които бяха и ще бъдат смазани. Тренирахме ММА с Darren Till и беше доста вълнуващо. Тренировката беше тежка, но много добра. 

Не се забави и отговора от страна на Miocic, който сподели, че е готов да танцува на ринга с Fury:


Miocic: Fury, нека потанцуваме. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес