Зареждане

Tyson Fury: Deontay Wilder не може да ми бяга вечно, ще има реванш най-рано март 2020 година

Tyson Fury: Deontay Wilder не може да ми бяга вечно, ще има реванш най-рано март 2020 година
Публикувано на: Май 22, 2019 в 00:00 ч
Tyson Fury е готов за втора битка с Deontay Wilder и вярва, че такава ще има в началото на следващата година. Двамата съперници проведоха една среща, която завърши с равенство, а след нея няколко месеца преговаряха, за да се провали всичко в последния момент. Wilder и Fury показаха уважение един към друг след битката, но не след дълго започнаха да се обиждат и всеки от тях вярва, че е спечелил първата среща. Реванш между двамата е неизбежен и Fury няма търпение за него:



Deontay Wilder не може да бяха от Fury винаги. Втората битка между нас ще се случи, но няма да бъде през юни, юли или август. Имам информация, че втората битка между нас ще се случи през март или април следващата година. Бяхме много близо до реванш и имахме договори, но не се разбрахме за условията. 

Щяхме да се бием този месец, но изневиделица получих голяма оферта, която не може да се откаже от ESPN. Deontay Wilder от своя страна подписа с Showtime. Всички си намират извинения. Joshua също си намира оправдания. Мисля, че ако двама бойци наистина искат да се бият, то те ще го направят.






Миналия уикенд Wilder защити титлата си в тежка категория с брутален нокаут над Dominic Breazeale. Fury от своя страна се качва на ринга на 15-ти юни и ще се бие срещу Tom Schwarz.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес