Зареждане

Tyson Fury: Deontay Wilder е късметлия, че не му вкарах една глава и не му избих зъбите

Tyson Fury: Deontay Wilder е късметлия, че не му вкарах една глава и не му избих зъбите
Публикувано на: Ноември 30, 2018 в 13:33 ч
Преди няколко дни бившия шампион в тежка категория Tyson Fury и настоящия шампион на WBC, Deontay Wilder застанаха лице в лице, след като свърши последната пресконференция преди битката, която ще се проведе този уикенд. Първоначално Wilder се вбеси и започна да крещи в лицето, че ще нокаутира Fury, който не го приемаше сериозно, но нещата бързо се промениха и двамата трябваше да бъдат разтървани. Днес 'The Gypsy King' реши да се извини на феновете и сподели, че Wilder бил късметлия, защото останал със зъби след всичко това:


Срам ме е от това, което се случи. Това не е спортсменско, защото всички ни гледат по света и искам да се извиня от името на двама ни. Ние сме двама непобедени бойци, които силно искат да победят, но това не беше правилно. Wilder беше разярен, нервен и реши да дойде право в лицето ми. Той е късмелия, че не ми избих зъбите. Усетих неговия дъх и как ме наплю, докато говореше всичките тези глупости. Бях спокоен, но си мислех да му вкарам една глава и след това една лява кука, но знаех, че той иска точно това. Той искаше да се махне от тази битка. Искам тази битка и чакам от 2012 година.

Избрах го като 3-та битка, за моето завръщане и той иска да се махне от нея, защото напрежението е върху него. Аз обаче щях да загубя милиони, ако го бях ударил, а съм твърде умен, за да си го позволя. Докоснах го по рамото, защото бях размислил и не исках да го ударя. Той едва не ми бръкна в окото и не ме одра по челото. Тогава се замислих, дали не трябва да го ударя, като самозащита, но моят адвокат ми каза, че при никакви обстоятелства не трябва да го удрям. Не трябва да ни позволяват да се приближаваме толкова близо, защото следващия път, няма да чакам до началото на битката. Ако ме провокира, ще отвърна и ако ме удари, то това е най-лошото нещо, което човек може да стори. 




Остават броени часове до битката.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес