Зареждане

Tyson Fury: Anthony Joshua трябва да покаже топки и да си заслужи уважение

Tyson Fury: Anthony Joshua трябва да покаже топки и да си заслужи уважение
Публикувано на: Май 23, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в тежка категория Tyson Fury вярва, че Anthony Joshua, който е настоящ шампион трябва да покаже топки, за да си заслужи уважението на бойците в тежка категория. Много фенове смятат, че AJ се бие със слаби опоненти и бяга от битки с Fury и Wilder, но Joshua твърди обратното и не можем да разберем кой казва истината. "The Gypsy King" е готов да се бие с всеки и следващия месец излиза на ринга срещу Tom Schwarz. Joshua от своя страна ще се бие срещу Andy Ruiz и ще брани титлите си на WBA, IBF, WBO, IBO в тежка категория. Fury в момента е в щатите и се изявява пред медиите, като този път има послание за Joshua:



Ако двама бойци иската да се бия, то тогава защо една мрежа да им пречи ? Бойците използват това като оправдание. Имам предвид Anthony Joshua. Той използва това като оправдание, но според мен, ако двама бойци искат да се бият, то тогава ще се бият. Аз вече го доказах. Аз бях с BT Sport и дойдох в САЩ, за да се бия по Showtime. Такива битки може да се случат. 

Защо не се направи съвместно излъчване ? Правено е преди и може пак се прави. Предлагам на Anthony Joshua да извади топките си от куфарчето на Eddie Hearn и да ги използва, за да си заслужи уважението в тежка категория. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес