Зареждане

Треньорът Усик: Шкембката Фюри се страхува и не подписва!

Треньорът Усик: Шкембката Фюри се страхува и не подписва!
Публикувано на: Февруари 26, 2023 в 00:00 ч
Треньорът на украинския боксьор Александър Усик Сергей Лапин заяви, че битката на неговия подопечен с Тайсън Фюри за титлата абсолютен световен шампион в тежка категория все още не е официално обявена.

За съжаление преговорите явно вървят на бавни обороти. Наскоро Джон Фюри разкри, че от щаба на Усик искат да вземат повече пари, отколкото заслужават. Те искали голяма част от пая, въпреки че не го заслужават.

Очаква се битката да се случи в края на април или началото на май. Лапин твърди, че Фюри се прави на корав, но явно е уплашен и не иска да подпише договора.

„Оказва се, че великият Тайсън Фюри, висок 210 сантиметра, избягва битката с Александър Усик с всички сили, въпреки че казва, че не избягва никого. 

Тайсън нарича Александър заек и средна категория, но Саша е готов да докаже, че е най-добрият в тежка категория. А Фюри явно е загубил и смелостта, и химикалката да подпише договора.

Очакваме договор, всичко зависи от желанието на Фюри. Александър веднага каза, че е готов да се бие по всяко време и навсякъде. 

Но, очевидно, шкембестият Фюри вижда Усик като твърде голяма заплаха .", каза Лапин в разговор със Safe Betting Sites.

Ще я бъде ли битката ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес