Зареждане

Треньорът на Golovkin обясни как McGregor може да победи Mayweather

Треньорът на Golovkin обясни как McGregor може да победи Mayweather
Публикувано на: Юли 26, 2017 в 10:30 ч
 
Мнозина, които идват от света на бокса, не дават на Conor McGregor много или дори никакви шансове да победи непобедената до този момент легенда в бокса Floyd Mayweather.
 
Mike Tyson заяви, че McGregor ще бъде пребит на боксовия ринг, когато излезе срещу Mayweather. Боксовият анализатор Max Kellerman дори заяви, че "The Notorious" няма да удари нито веднъж Floyd Mayweather в хода на целия мач.
 
Въпреки това, Abel Sanchez, който е дългогодишен треньор на друго голяма звезда в бокса, Gennady Golovkin, заяви пред UFC.com, че вярва, че има един начин, по който McGregor може да победи Mayweather.
 
"Единствения шанс, който има, е да движи много ръцете си и да бъде по-бърз от Floyd и просто да нанася повече удари."
 
 
Sanchez заяви, че ако трябва да тренира McGregor за битката му с Mayweather, той ще изпълни много спаринги, не непременно трудни спаринги, но ще има много време, за да прецени дистанцията, за да може да хвърля много удари.
 
"Казват, че McGregor има силен удари, но ако чака да му се отвори възможност да пласира този удар, той ще бъде преби от Floyd, докато чака тази възможност. Значи това, което бих искал да направя, ако съм негов треньор, е да го накарам да разбере, че трябва да работи три минути от три минути и да движи ръцете си. Очевидно е, че той трябва да бъде в отлична форма, за да направи това, но има достатъчно време, за да стигне до този момент."
 
 
Sanchez добави, че McGregor няма какво да губи в тази среща. С нарастването на неговата увереност, Sanchez признава, че McGregor винаги може да бъде опасен.
 
"Дали е опасен? Абсолютно. Говориш за човек, чийто перчене е голямо, колкото него. Той вярва в това, което говори и това го прави много опасен. Колкото повече рундове изминат, толкова по-добре за Conor McGregor.", завърши Sanchez.
 
Съгласни ли сте с треньора на GGG Abel Sanchez и неговата стратегия за това как Conor McGregor може да победи Floyd Mayweather?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес