Зареждане

Тервел Пулев продължава да побеждава

Тервел Пулев продължава да побеждава
Публикувано на: Март 11, 2018 в 07:00 ч
Източник: btv.bg
Изпратено от: DoloR
Нов мач, нова победа за Тервел Пулев в професионалния бокс! На гала-вечер в Берлин бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон 2012 записа девети пореден успех. Този път негова жертва, макар и не с нокаут, а по точки, стана Валери Брудов.

Така последният вече е в компанията на Томислав Рудан (Хърватия), Рамази Гогичашвили (Грузия), Якуб Войчик (Полша), Дражен Жанянин (Босна и Херцеговина), Артьом Редко (Украйна), Михаил Куцишвили (Грузия), Артьом Чарнякевич (Беларус) и Скот Фътрел (САЩ). Всички те са усещали вкуса на поражението от Тервел.

41-годишният Валери Брудов, се ползва с голям авторитет. Руснакът е професионалист от 1999 г., като печели първите си 30 битки. В кариерата си има 44 победи и вече 14 загуби. Ставал е световен шампион, като три пъти се е изправял за пояса на планетата в полутежка категория.

На ринга в Берлин Тервел бе свел рисковете до минимум. Той търпеливо изчакваше всеки удобен момент, за да атакува, но нито веднъж не тръгна агресивно напред. Залогът на двубоя изискваше максимална концентрация и дисциплина. В ъгъла на Тервел, редом с треньора Борислав Бояджиев, този път стоеше и Кубрат Пулев.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес