Зареждане

Тервел Пулев може да се състезава на професионалния ринг

Тервел Пулев може да се състезава на професионалния ринг
Публикувано на: Юни 17, 2010 в 16:35 ч

Сребърният медалист от европейското първенство по бокс в Москва (Русия) Тервел Пулев може да стане професионалист, пише в. "7 дни спорт". Боксьорът в кат. 91 кг обмисля да отиде при по-големия си брат Кубрат в Германия.

На въпрос има ли вариант да премине на профи ринга, 27-годишният Тервел отговори: "Има, как да няма?! Още преди да спечеля медал, шансовете си бяха реални, но сега, след този успех, стават още по-големи."

Малката Кобра, както е известен Тервел, не е сигурен докога ще остане в националния отбор и дали ще се боксира на олимпиадата в Лондон през 2012: "За момента нищо не знам. Аз съм човек, който решава в последния момент."

Пулев призна, че брат му Кубрат има голяма заслуга за класирането му на финала.
"Говорих с него. Той ми даде много хубави напътствия за полуфинала. Даже мога да кажа, че реализирах неговата тактика", допълни Пулев.

По-големият от братята - Кубрат, напусна националния отбор след световното първенство в Милано през септември. Оттогава Кобрата има 8 победи от 8 мача, 5 от които с нокаут. 29-годишният Пулев е считан за един от най-големите таланти в тежка категория.

кубрат тервел пулев бокс

източник: sporta.bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес