Зареждане

Тайсън смята, че Уайлдър може да шокира Фюри

Тайсън смята, че Уайлдър може да шокира Фюри
Публикувано на: Март 29, 2020 в 09:26 ч
Бившият шампион в тежката категория Майк Тайсън има няколко съвета към Дионтей Уайдър за това как да преодолее Тайсън Фюри при третия им двубой.

Миналия месец Фюри свали Уайлдър два пъти и го спря в седмия рунд. При първия им двубой двамата завършиха с равенство.

Вижте също: MMA.BG Live #8 - Боксьори и ММА бойци анализират Уайлдър срещу Фюри

Трилогията е насрочена за 3-ти октомври. Тя трябваше да се проведе на 18-ти юли, но бе отложена заради пандемията от коронавирус.

Уайлдър ще бъде аутсайдера в предстоящата битка, но Майк Тайсън вярва, че има шанс той да стане победител.

"Вижте, Уайлдър не беше същия, какъвто беше в първата битка. В първата битка той се би със самочувствие на победител. Във втория двубой сякаш нямаше живец в него. Не беше същия боксьор след първата битка."
 
 
Според мнозина в третата битка ще видим отново доминация на Фюри, но Тайсън не е уверен в това. Той смята, че Уайлдър има шанс да вземе титлата, ако реши да се бие наистина, когато излезе на ринга.

"Не очаквам прегазване от Фюри, винаги има шанс. Всеки има шанс. Просто зависи колко би дал от себе си в това. Ако Уайлдър иска да отдаде живота си и да спечели тази битка, всичко може да се случи. Уайлдър може пак да изкара много пари. Не трябва да се чувства тъжен или обезкуражен. Той отново трябва да излезе да се бие с хъс и самочувствие."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес