Зареждане

Тайсън на съд заради нарушени договорки

Тайсън на съд заради нарушени договорки
Публикувано на: Юни 30, 2021 в 08:28 ч
Майк Тайсън направи завръщането си в бокса през ноември срещу Рой Джоунс и отново влезе в новините. Той сподели, че очаква да продължи с боксовите, но не с организаторите от Triller.

"Нямаме никаква вражда с Triller," сподели Тайсън по-рано тази година. "Не познавам управителите на Triller лично. Нямам договор с тях за следващ двубой.

Аз съм партньор в Legends Only League и следващото ми събитие ще е с моята лига. Никога не бих направил друго събитие с Triller, така че ако те свързват името ми с тях - това не е вярно."

От Triller обаче са на съвсем друго мнение и са завели дело срещу Тайсън от името на собственика на организацията, Раян Каваноу, който се закани да съди боксьора, ако направи следващия си двубой с друга организация.

"Безспорно имаме договор за следващия му двубой," заяви Каваноу. Похарчихме 30 милиона долара за първия ти двубой, въпреки че ни казваха, че е голям риск, но го направихме само защото след това планирахме да организираме двубой между Тайсън и Ивендър Холифийлд. Получили сме потвърждение и от Ивендър."

Планът на Triller е да направят трилогия между двамата ветерани. Последният им сблъсък бе през 1997-ма, когато Тайсън отхапа част от ухото на опонента си.


Triller също така показаха доказателства, че са платили 25 милиона долара на Тайсън за първата му битка.

По всички личи обаче, че няма да видим втора битка с "Железния Майк" докато този спор не бъде разрешен.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес