Зареждане

Тайсън: Много хора удрят по-здраво от мен, но не са шампиони

Тайсън: Много хора удрят по-здраво от мен, но не са шампиони
Публикувано на: Юли 6, 2020 в 08:13 ч
Голямата легенда в бокса Майк Тайсън смята, че Дионтей Уайлдър може би е боксьорът с най-тежък удар в бокса. 54-годишния ветеран заема 16-о място в класацията 100-те най-големи удрячи на всички времена. Това обаче не е нещо, което вълнува Тайсън, който признава, че има много хора, които удрят по-здраво от него, но не са шампиони.

Майк продължава да тренира усилено, за да се завърне на ринга и да прави пари, които да раздава за благотворителни цели. В една от последните си изяви в медиите Майк реши да поговори за тежките удари и ето какво смята за тях:


Честно казано не знам дали Дионтей Уайдлър удря по-здраво от мен. Най-вероятно е така, но никога не съм усещал неговата сила. Той може и да е боксьорът с най-тежък удар. Не съм чувствал силата му, но да съм боксьорът с най-тежък удар - не значи, че искам да съм най-добрия боец. 

Знаете ли колко хора има, които удрят по-здраво от мен и Форман, но въпреки това не са шампиони ? Те удрят по-здраво от нас, изглеждат по-добре от нас и правят повече пари от нас, но не са шампиони. 

Ето каква е формата на Тайсън към днешна дата:


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес