Зареждане

Тайсън Фюри запя: Антъни Джошуа е п*тка

Тайсън Фюри запя: Антъни Джошуа е п*тка
Публикувано на: Декември 5, 2021 в 03:00 ч
Стане ли дума за траш толк в бокса, няма втори като Тайсън Фюри. Световният шампион в тежка категория може да е един от най-добрите боксьори на планетата, но се слави и с поразяваща уста, която му помага да придобие психологическо предимство.

Фюри винаги знае какво да каже и как да го каже. Наскоро той посети клуб и реши да се позабавлява на гърба на Антъни Джошуа. Фюри се качва на сцената и започва да пее, че Антъни Джошуа е п*тка. Малко след това и десетки фенове се присъединяват и започват да пеят този хит.

В момента Фюри се готви за завръщане на ринга и иска да се бие в началото на 2022 година. Джошуа от своя страна се готви за реванш с Александър  Усик, който би трябвало да се проведе през март. Тайсън предложи на Джошуа да го тренира за втората битка с Усик преди време.

Разбира се, Антъни прие, но само ако не му се налага да плаща. Тайсън и Джошуа трябваше да се бият по-рано тази година и всичко беше уредено. В последния момент обаче всичко пропадна, след като Дионтей Уайлдър спечели дело и задължи Фюри да направят реванш.

Ето как "Gypsy King" запя песента, с която унижи Джошуа:0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес