Зареждане

Тайсън Фюри заплаши братята Пол с цигански шамари

Тайсън Фюри заплаши братята Пол с цигански шамари
Публикувано на: Ноември 28, 2021 в 02:00 ч
Шампионът в тежка категория на WBC Тайсън Фюри се ядоса на братята Логан и Джейк Пол. Наскоро се проведе пресконференция преди битката между Джейк Пол и Томи Фюри, който е брат на Тайсън. Двамата ще се боксират на 18-ти декември във Флорида.

Вижте още - Бащата на Фюри изравни със земята Джейк Пол и му скочи на бой

По време на тази пресконференция баща на Фюри откачи и съсипа с обиди Пол. Джон Фюри беше побеснял и дори тръгна да бие Джейк през монитора. Сега Тайсън също реши да се включи в траш толка преди битката на своя брат.

Вижте още - Тайсън Фюри към Логан Пол: Лапай ми топките

Семейство Фюри определено знаят как да привличат внимание, а с това и платени гледания към битките си. Преди няколко месеца Тайсън смяташе, че Джейк е глътка въздух за бокса, но това вече е минало. Ето какво сподели Тайсън за братята Пол:

Ще набия цигански шамари на Логан Пол, Джейк Пол и цялата фамилия Пол. Ще направя същото и с духача Бенджамин "BJ" Флорес, който е техен треньор. 

Те не са бойци и вие ще го разберете следващия месец, след като Томи Фюри нокаутира Джейк Пол. Да, преди 3 месеца имах добро мнение за Джейк, но сега мисля, че е просто един чикиджия. 

Кой ще победи в боя между Томи Фюри и Джейк Пол ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес