Зареждане

Тайсън Фюри: Всеки иска пари и слава, но без да работи

Тайсън Фюри: Всеки иска пари и слава, но без да работи
Публикувано на: Февруари 11, 2021 в 03:00 ч
Живата легенда в бокса Тайсън Фюри реши да поговори малко за славата парите и успехът в живота. "Gypsy King" знае какво е да си на върха, на дъното, а след това отново на върха. 32-годишния шампион стигна върха, след като през 2015 година шокира света с победа над Владимир Кличко. Той обаче не успя да понесе този успех, отдаде се на депресия и алкохол.

Фюри дори обмислял самоубийство, но в крайна сметка се взел в ръце и след 3 години отсъствие се завърна в бокса. Тайсън записа 5 победи и 1 равенство. В последната си битка той успя да нокаутира Дионтей Уайдлър и спечели титлата в тежка категория на WBC.


Фюри свали доста килограми и влезе във върхова форма, но всичко това с много труд и лишения. В своя акаунт в социалните мрежи Тайсън разкри каква е тайната към славата и парите:

Днес всички искат да бъдат богати и известни, без да влагат труд и усилия през целият си живот. Няма бърз начин да успеете в нещо, което си струва. 

Искате да бъдете признати и искате да бъдете похвалени от феновете, искате да сте богати? Е, ето как, скъсайте си задника от работа! 

В продължение на много години научете наистина кой сте, инвестирайте в здравето си, спестете пари, не водете какъвто и да е начин на живот, станете страхотни в работата си, инвестирайте парите си разумно. 

Работете тогава, когато другите искат да почиват. Никога не се отказвайте. Тогава след всичко това може да станете това, което желаете.

В момента Фюри води преговори за битка с Антъни Джошуа.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес