Зареждане

Тайсън Фюри: Все още съм дебел, грозен, плешив и непобедим

Тайсън Фюри: Все още съм дебел, грозен, плешив и непобедим
Публикувано на: Май 22, 2020 в 07:00 ч
Живата легенда в тежка категория на бокса Тайсън Фюри успя да се завърне с гръм и трясък в бокса. Непобедения шампион се оттегли на върха през 2015 година, след като се отдаде на алкохол и наркотици, а по-късно изпадна в тежка депресия. Фюри тъкмо беше победил Владимир Кличко и радостта от победата  се превърна в истински ад. Няколко години Тайсън се бори с депресия и често мислил за самоубийство.

Вижте още - Историята на Тайсън Фюри: От върха до дъното и обратно

За щастие той се издигна от пепелта като феникс и успя да запише няколко победи. Фюри направи две битки срещу Дионтей Уайлдър, като първата беше равенство, а във втората го нокаутира през февруари тази година. Така Тайсън остана непобеден и завоюва титлата в тежка категория на WBC. Много хора го отписваха в последните няколко години и ето какво има да им каже шампиона:


Отписваха ме, защото нямах хубава фигура. Отписваха ме, защото на млади години имах проблеми с психиката, а след това и защото сменях треньорите. Ето ме днес тук - все още съм дебел, грозен, плешив и непобедим. Нямам търпение да се завърна и отново да размажа физиономията на Уайлдър. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес