Зареждане

Тайсън Фюри: Усик е твърде умен и бърз за Джошуа

Тайсън Фюри: Усик е твърде умен и бърз за Джошуа
Публикувано на: Юни 30, 2022 в 14:00 ч
Носителят на титлата на WBC в тежка категория Тайсън Фюри коментира предстоящия реванш между Александър Усик и Антъни Джошуа.

Първата битка се проведе в края на 2021 година и завърши с победа на украинския боксьор. Реваншът между Усик и Джошуа е насрочен за 20 август в Саудитска Арабия. Не са много хората, които смятат, че Джошуа има шанс.

Букмейкърите вече определиха Усик като сериозен фаворит в битката. Фюри също вижда, че Антъни няма как да победи. Тайсън смята, че Джошуа вече се е примирил да бъде втори.

„Просто мисля, че Усик е твърде изобретателен за него. Твърде умен, твърде бърз и левичар. В бокса в тежка категория е необходим само един удар. Последният път беше уверена победа за украинеца. Усик имаше много синини по лицето.

Не е трудно да го удариш, Усик е точно пред теб, така че е очевидно, че Джошуа може да го удари силно. Всеки може да спечели битка, както сме виждали много, много пъти. Сега е идеалният момент да победим Усик. 

Мисля, че Усик е твърде добър боксьор за Джошуа. Не мисля, че е способен да оказва натиск върху Усик в продължение на 12 рунда и да го вкара в битка, за да го нокаутира. 

Трябва да си елитен, специален човек, за да направиш това. Не мисля, че Джошуа има волята да спечели, за да направи това. Щастлив е да заеме второ място, твърде щастлив е да бъде втори.

 Ако доброволно сте се съгласили на второто място, не казвайте нищо повече “, цитираха Фюри от BoxingScene. 

Кой ще спечели битката за титлите в тежка категория ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес