Зареждане

Тайсън Фюри: Уайлдър не може да ме победи

Тайсън Фюри: Уайлдър не може да ме победи
Публикувано на: Юни 26, 2020 в 14:00 ч
Тайсън Фюри е готов да проведе трилогията с Дионтей Уайлдър и вярва, че отново ще излезе победител. Двамата боксьори направиха две битки през 2018 година и 2020 година. Първата среща беше доста драматична и в нея Фюри доминираше, но два пъти падна в тежък нокдаун и срещата стигна до решение, което беше равенство. Това не се хареса на никой и втората битка беше неизбежна.

За съжаление близо две години трябваше да чакаме втората среща, която се проведе през февруари. Фюри успя да доминира над Уайлдър и го победи с нокаут в 7-мия рунд. Така Фюри спечели титлата в тежка категория на WBC, а Уайлдър загуби златото след 10 поредни загуби. Трилогията ще се проведе тази година, а Фюри е уверен и не вижда как ще загуби:


Дионтей Уайлдър не може да ме победи и това е факт. Уайлдър не може да победи Фюри. Той може да ми вкара тежък удар. Всеки може да го направи. Всички в тежка категория имат същите шансове. Сигурен съм, че Уайлдър ще дойде с най-добрия си план в 3-тата битка. Ще кажа, че шансовете са 60 на 40 в 3-тата битка. След всичко мисля, че го победих 2 пъти. Не може да подценяваш боксьор като Уайлдър. 

Всички имат шанс срещу мен, но само ако вкарат случаен удар. Понякога само 1 удар е достатъчен. Два пъти бях на земята срещу него. Той има голяма сила и може да нокаутира бик. Има неортодоксален стил и не виждаш ударите му, което прави нещата по-трудни. Да, искам да се бием 3-ти път. Не е имало добри трилогии след тази между Али и Фрейзър. 

Дължа го на Уайлдър и искам да има трилогия в днешно време. Уайдлър два пъти ми даде шанс за титлата на WBC и ми направи много пари. Сега ще му върна услугата. Аз също му направих пари и ще направим още. Той е добър оратор и добър съперник. Не мисля, че някога ще имам друг съперник като него. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес