Зареждане

Тайсън Фюри: Силата не се крие в това да си нацепен

Тайсън Фюри: Силата не се крие в това да си нацепен
Публикувано на: Септември 22, 2023 в 14:00 ч
Тайсън Фюри вярва, че добрата физика на Франсис Нгану ще работи в негова вреда в битката им.

Фюри ще се срещне с бившия шампион на UFC в тежка категория Нгану в 10-рундов боксов мач. Това ще се случи на 28 октомври в Рияд, Саудитска Арабия.

Въпреки че това е напълно професионален боксов мач, титлата на Фюри в тежка категория на WBC няма да бъде заложена. Франсис има доста мускули, а Фюри никога не се е славил с изваяна физика.

Тайсън не планира да става нацепен и сподели, че може и да изглежда зле, но въпреки това побеждава.

„Франсис Нгану няма да издържи дълго. Тялото му е твърде добро. Нгану има твърде много мускули и изглежда твърде добре. Той е много твърд и нацепен. Франсис е здрав и знам, че няма да спечели, защото тялото му е твърде добро. 

Ще тръгна ли по този път с моето тяло ? Не, никога. Обидно е да го кажеш, нали ? Казват ми да вляза във форма. Знаете ли, много от тези бойци искат да изглеждат като културисти. 

Искат да изглеждат стегнати и всички тези неща. Aз съм плешив, дебел и изглеждах абсолютно отвратително със свалено горнище. След това обаче излизам и нокаутирам боец, който е с коремни плочки. 

Тогава хората започват да се чудят какво се случва. Започват да казват: „Какво по дяволите, пич ? Какво, по дяволите, се случи току-що ?", сподели Фюри, цитиран от MMAJunkie.

Каква е вашата прогноза за битката Фюри - Нгану ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес