Зареждане

Тайсън Фюри: Ще се бия до 50-годишна възраст

Тайсън Фюри: Ще се бия до 50-годишна възраст
Публикувано на: Декември 15, 2019 в 03:37 ч
Тайсън Фюри не смята скоро да се оттегля от бокса. Той иска да има дълга кариера като тази на Арчи Мур и планира да се бие до 50-годишна възраст. Бившия шампион в тежка категория се готви за втората си битка с Дионтей Уайлдър, която ще се проведе през февруари 2020 година. Тази година Фюри участва в две битки, които спечели срещу Том Шварц и Ото Валин.

"Gypsy King" реши да поговори за своята форма, която според него е страховита. Той вече е готов с плановете си за 2020 година и планира две битки с Уайлдър, а след това срещу шампиона в тежка категория на UFC. Eто какво каза още Фюри за своето бъдеще:


Готов съм за бой и не съм спирал да тренирам. Сега изглеждам дори по-страшен от преди години. Аз съм на 31 години и ще се боксирам, докато не мога да го правя повече. Няма да се оттегля след 3 битки. Ще се боксирам до 50-годишна възраст. Ще бъда като Арчи Мур. Ще продължавам да се бия. Какво друго имам в живота си ? 

Ако спра да се боксирам, то тогава ще започна да се напивам. Не искам да съм треньор по бокс или мениджър. Аз съм главната атракция, която хората искат да гледат. Аз не искам да съм мениджър, а да съм този, който действа на ринга. Всички велики боксьори са го правили. 

Флойд най-вероятно ще се завърне на 40 и нещо години. Мани все още го прави. Искам да се бия с Уайлдър, а след това с шампиона на UFC. Имам 3 битки от моя договор с ESPN, които ще са два пъти срещу Дионтей, а след това срещу друг американец. Ще съм зает до края на следващата година. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес