Зареждане

Тайсън Фюри: Ще прегазя Александър Усик като камион

Тайсън Фюри: Ще прегазя Александър Усик като камион
Публикувано на: Ноември 23, 2021 в 03:00 ч
Живата легенда в тежка категория на бокса Тайсън Фюри се закани, че ще прегази своя колега Александър Усик. Циганският крал държи титлата в тежка категория на WBC, а Усик държи останалите 4 пояса.

Много фенове искат най-накрая да гледат бой за обединяване на златото в тежка катеегория, но за съжаление Антъни Джошуа активира клаузата за незабавен реванш с Усик. Тази година Александър се справи с Джошуа и го свали от трона.
 
Фюри от своя страна сложи точка на враждата с Дионтей Уайлдър и отново го нокаутира в трилогията им. В една от последните си изяви за медиите Тайсън сподели какво следва за него и се закани на всеки бъдещ съперник:

Не ме интересува с кого ще се бия. Ще се съглася на бой с този малък крайцер и ще го напляскам добре. Ще го прегазя като камион, както направих с Дионтей Уайлдър. След това ще го обърна и ще го прегазя отново. 

Това ще направя с него. Твърде малък е. Кога ще се бия отново ? През февруари или март това е с милион процента точност. В противен случай ще уволня всичките си промоутъри и ще създам наша промоутърска организация. 

Името ще бъде "Циганският крал", това е сигурно. Каквото ще се случи, ще се случи. Не ме интересува, защото всички те са само тренировки за мен, ще унищожа всеки мъж, който се изправи пред мен.

Каква е прогнозата ви за среща Фюри - Усик ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес