Зареждане

Тайсън Фюри се обяви за най-велик в историята на бокса

Тайсън Фюри се обяви за най-велик в историята на бокса
Публикувано на: Юни 22, 2020 в 07:00 ч
Шампионът в тежка категория на WBC, Тайсън Фюри (30-0-1, 21 KOs) вярва, че е най-добрият боксьор в историята. "Gypsy King" се нареди пред едни от най-големите легенди в историята на бокса. Той вярва, че дори Майк Тайсън във върхова форма и Мохамед Али нямало да могат да го победят. 31-годишния британец е убеден, че е прекалено добър за всички в последните 100 години.

Неговата история е наистина уникална и изпълнена с възходи и падения. Преди няколко години той детронира легендата Владимир Кличко, а след това се депресира и спря с бокса. Фюри искаше да се самоубие и качи доста килограми. За щастие той се стегна и се върна в играта, а през февруари тази година детронира Дионтей Уайлдър и му нанесе първа загуба в бокса. Сега Фюри е уверен, че няма по-добър от него в истоията на великата игра:


Няма боец в тежка категория на бокса в изминалите 100 години, който може да ме победи. Няма боксьор, който да може да победи "Gypsy King". Аз съм твърде едър, твърде добър и имам много стилове за тях. Аз мога да се адаптирам и няма да ме победят. 

Няма значение дали ще бъде Майк Тайсън от 80-те, Мохамед Али, Люис, Луис, Форман, Нортън, Марчиано, Патерсън, Тъни, Джем Мейс, Джон Л. Съливан. 

Първо, прекалено съм едър. Второ, прекалено съм добър. Трето, имам много стилове. Четвърто, аз се адаптирам. Пето, няма да могат да ме победят. Аз съм най-великия в историята на бокса. Най-великия боец в историята. 

Фюри чака трета битка с Дионтей Уайлдър и наскоро стана ясно, че е подписал договор за две битки с Антъни Джошуа през 2021 година. Той ли е най-велик ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес