Зареждане

Тайсън Фюри: С всеки връх има още по-голямо дъно

Тайсън Фюри: С всеки връх има още по-голямо дъно
Публикувано на: Ноември 20, 2023 в 04:00 ч
Непобеденият шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри наскоро разкри, че имал двуседмична битка с депресията след трудната победа над бившия шампион на UFC Франсис Нгану.

Тайсън записа своята тридесет и четвърта професионална победа миналия месец в Рияд, Саудитска Арабия. Фюри в крайна сметка спечели мача чрез разделено съдийско решение срещу Нгану, но падна в нокдаун и не убеди никого с победата си. Сега той е готов за предстоящ сблъсък за обединяване на титлите срещу непобедения шампион в тежка категория Александър Усик.

Мачът е насрочен за февруари следващата година в Рияд. Тайсън сподели, че няма да бяга от тази битка, защото тя ще му донесе нови 100 милиона долара.

„Всеки двубой имам депресия две седмици след двубоя и сега съм на път да преодолея това. Връщам се към реалността. Знам, че ще мине след около две седмици. Свикнал съм с това. Върховете и паденията на всичко това. С всеки връх има още по-голямо дъно. 

Кой призова за Усик срещу Фюри ? Кой призова за безспорната битка ? Кой иска тази битка ? Сега феновете я получават, така че не искам да чувам никакви оплаквания. Без оплакване. Сега имате това, което искате. Насладете му се. 

Няма да се изплаша и да избягам. Какво се случва сега ? На път съм да направя още 100 милиона.", каза Фюри пред Boxing Social

Каква е вашата прогноза за Фюри - Усик ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес