Зареждане

Тайсън Фюри разочарован от представането на Уайлдър

Тайсън Фюри разочарован от представането на Уайлдър
Публикувано на: Април 7, 2020 в 07:53 ч
Новият шампион в тежка категория на WBC, Тайсън Фюри e разочарован oт това, което показа Дионтей Уайлдър във втората им битка. Двамата се срещнаха на ринга за втори път в края на февруари тази година. Залогът беше титлата, както и непобедените им статистики. Фюри показа страхотна игра и напълно доминира над своя опонент, като няколко пъти го прати на земята. Тайсън го нокаутира в 7-мия рунд, а Уайлдър не приличаше на себе си и никога не е изглеждал толкова безпомощен. В интервю за ​TalkSport​​​ шампиона сподели, че е разочарован. Ето какво още каза Фюри:


За битката с Уайлдър тренирах усилено за 12 рунда битка на високо темпо. Минах през ада по време на този лагер, който продължи цели 10 седмици. Готвих се за битка с най-добрия боец на планетата. Очаквах да се бия с най-голямия удряч в историята. Бях доста разочарован, защото не беше предизвикателството, което очаквах. 

Въпреки че това беше фантастична победа за мен и беше страхотна битка, просто изглеждаше така, сякаш Уайлдър може би не е себе си. Може би всички оправдания, които каза, някои от да са били верни. Може би го боляха краката от костюма, може би имаше грип, може би имаше счупена ръка или кост. Не съм сигурен, защото това не беше Уайлдър, за когото се подготвих. Това не беше животното, за което тренирах всичките тези часове. 

Вярвам, че това беше една от най-лесните ми двубои освен ранните нокаути, които имах. На това ниво обикновено не получавате такава лесна победа срещу световни шампиони. Човекът беше шампион в тежка категория и направи десет защити на титлата, нокаутирайки всеки човек. Не се занимавам с бокс, за да бъда шампион в тежка категория, нито да печеля колани или нещо друго. Тук съм, за да дам на феновете това, което искат и най-добрите битки, които могат да бъдат направени.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес