Зареждане

Тайсън Фюри: Приключих с бокса, но ще правя показно

Тайсън Фюри: Приключих с бокса, но ще правя показно
Публикувано на: Април 25, 2022 в 04:00 ч
Малко след като нокаутира Дилиън Уайт с тежък ъперкът, Тайсън Фюри говори за намеренията си да се оттегли от бокса, като същевременно даде зелена светлина за двубой с шампиона на UFC в тежка категория Франсис Нгану. 

"Циганският крал" остана непобеден на ринга и се оттегля на върха. Той спира с рекорд 32-0-1 в бокса, но няма да спре с изявите си. Тайсън планира да прави показно, както и битки в кеча. Франсис Нгану е в листата на Фюри за евентуално показно.

Пред медиите след голямата си победа, Фюри реши да говори за бъдещето си и каза:

„Мисля, че това е всичко. Това може да е последната завеса за "The Gypsy King" и само какъв начин да излезем от играта. Спирам на върха. Правя го в стил Андре Уорд с рекорд 32-0 в бокса. 

Винаги ще има някой друг, който да се бие. Има много добри състезатели в тежка категория и е време да изгреят. И аз, този стар, плешив, дебел човек - ние сме аут. 

Направих достатъчно. Много съм доволен от това кой съм, къде съм и какво съм направил. Много, много съм доволен от кариерата си. Много скоро може да ме видите в WWE.

Поздрави за Винс Макмеън. Ще ме видите в показно, WWE и във филми. Нгану е в този списък. Ако се бия отново, то това ще бъдат само битки, които са показно и подобни неща. 

Забавни неща, които не изнервят. Неща, които не ви карат да ставате през нощта. Неща, които няма да ви причинят тежки наранявания." 

Ще видим ли среща между Фюри и Франсис Нгану ?










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес