Зареждане

Тайсън Фюри: Правя още 3 битки и спирам с бокса

Тайсън Фюри: Правя още 3 битки и спирам с бокса
Публикувано на: Януари 19, 2020 в 03:00 ч
Тайсън Фюри смята съвсем скоро да се оттегли от бокса. Бившия шампион в тежка категория сподели, че има още 3 оставащи битки и ще окачи ръкавиците. Фюри (29-0-1, 20 KOs) планира тези битки да са с Дионтей Уайлдър, Антъни Джошуа и Дилиън Уайт.

Първата от тези 3 битки ще бъде следващия месец срещу Дионтей Уайлдър (42-0-1, 41 KOs) за титлата в тежка категория на WBC. Британеца вярва, че ще може да го победи, а след това планира да даде шанс за титлата на Дилиън Уайт.


Не знам за трета битка с Уайлдър, но ми остават още 3 битки в бокса. Ще се бия с Уайлдър, Джошуа и Уайт, а след това съм аут. Ще се бия с Уайт, защото той е задължителен претендент вече 2000 дни и не получава шанс. Ще се бия с него, след като победя Уайлдър. 

Мисля, че той е добър боксьор и ще е една от последните ми битки. Той е един от тези, които нямат късмет, но ще си получи шанса за титлата. Не ми трябва победа с решение над Уайлдър, а победа с нокаут. Той ще бъде 21-вата ми жертва, която ще нокаутирам. 

И двамата нямаме загуби и се надявам, че той ще ме срещне в центъра на ринга. Не искам Джошуа да идва в моя лагер, защото той не може да се мери с Уайлдър. И неговото време ще дойде. 


Това решение на Фюри е доста интересно, защото преди време той сподели, че ще се бие поне до 50-годишна възраст. Ако Фюри се придържа към плана, то най-вероятно ще се оттегли по някое време следващата година на 32-годишна възраст.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес