Зареждане

Тайсън Фюри: Нгану трябва да му целува краката, защото го направих мултимилионер

Тайсън Фюри: Нгану трябва да му целува краката, защото го направих мултимилионер
Публикувано на: Март 4, 2024 в 07:19 ч
Настоящият световен шампион на WBC в тежка категория, британецът Тайсън Фюри, говори за камерунския боец Франсис Нгану, когото победи с разделно съдийско решение през октомври 2023 година. Фюри реши да даде шанс на Нгану, който беше дебютант в бокса. Франсис се раздели с UFC и успя да изненада всички в битката с британеца.

На момени Нгану дори доминира в срещата и прати Фюри в нокдаун. Тази битка го направи звезда в бокса и го вкара в топ 10 на WBC. Именно заради този двубой Франсис си заслужи битка с Антъни Джошуа, която ще се проведе тази седмица в Саудитска Арабия. Франсис вярва, че може да се справи с Джошуа, а след това иска Дионтей Уайлдър.

Фюри припомни, че той е направил Нгану звезда и "The Predator" трябва да му целува краката от благодарност.

„Не съм сигурен какво са очаквали хората от този човек преди нашата битка. Знам, че му дадоха шансове 1000 към 1. Смятаха го за безполезен, не можеше да се бие и всичко това, но той доказа, че всички грешат. Това е фантастично за него. 

Направих го известен, направих го мултимилионер и сега му правя още повече пари. Така че трябва да ми благодари. Трябва да застане на колене и да целуне краката ми заради това, което направих за него.“, каза Фюри, цитиран от MMA Fighting.

Факт е, че Фюри е причината Нгану да получи това уважение в бокса. Ако Тайсън не се беше бил с Нгану, то Франсис щеше да се бие със слабаци и да му отнеме години, за да стигне до големите битки.
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес