Зареждане

Тайсън Фюри: Макгрегър загуби, защото беше неактивен

Тайсън Фюри: Макгрегър загуби, защото беше неактивен
Публикувано на: Февруари 2, 2021 в 13:00 ч
Живата легенда в бокса Тайсън Фюри реши да коментира Конър Макгрегър. Миналия месец голямата звезда на UFC се завърна, но разочарова своите фенове със загуба от Дъстин Порие. Макгрегър загуби с нокаут и отдаде поражението на неговата неактивност в клетката.

За първи път в кариерата си "Тhe Notorious" беше нокаутиран, но обеща, че ще се завърне по-добър. В миналото Фюри също беше неактивен на ринга, но се завърна и отново покори върховете.


Сега Тайсън е на върха и има какво да каже на Макгрегър по отношение на неактивността в бойните спортове. Ето какво сподели Фюри за Макгрегър и неговата загуба:

Конър Макгрегър отдаде загубата си от Порие на неактивността си и е много прав. Макгрегър се би през 2016 година, а след това 2 години го нямаше. Той се завърна и се би с Хабиб, след което още 2 години го нямаше. Конър пак се върна и се би с Доналд Серони, а след това още 1 година го нямаше.

Миналия месец излезе срещу Порие и загуби. Така че неактивността си казва думата. Не е добре когато 1 боец е активен, а другия е седял на дивана. Губиш тайминг, дистанция и всичко. 

Може да си ги върнеш, но трябва да си активен и да се биеш. Ако направиш 3 поредни битки, след като те е нямало, то в 3-тата битка ще си 10 пъти по-добър отколкото в първата. Винаги съм го знаел. Аз следя историята в бокса и знам какво става когато си бил неактивен. 

Прав ли е Тайсън Фюри ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес