Зареждане

Тайсън Фюри към Джошуа: Ще ти покажа кой е шефа

Тайсън Фюри към Джошуа: Ще ти покажа кой е шефа
Публикувано на: Февруари 26, 2021 в 00:00 ч
Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри е готов да брани титлата си срещу Антъни Джошуа. Наскоро Джошуа сподели, че срещата им е близо до финализиране, но все още няма нищо официално.

"Gypsy King" от своя страна твърди, че битката им е далеч от уредена, но въпреки това се надява, че ще се случи през лятото. 32-годишния британец идва след победа над Дионтей Уайлдър и победа над Джошуа ще го направи безспорен шампион.


Тайсън ще запише името си със златни букви в историята на спорта. В една от последните си изяви пред медиите Фюри призова Джошуа да се качат на ринга, за да му покаже кой е шефа:

Имахме цяла година на разположение да направим нещо и не го направихме. Сега не сме близо до битката, както не бяхме и преди година. Сега с този COVID-19 е трудно и трябва да се мисли за място, дата и много други неща. Тези неща са проблем, а не самата битка. 

Ако битката между мен и Джошуа не се случи до лятото, тогава рано или късно ще трябва да стане. Top Rank  трябва да ми уредят две битки тази година. Не ми пука срещу кого. Ако не е с Джошуа, тогава искам да се бия през април или май. 

Ако ще бъде с Джошуа, тогава през юни и още една дата за края на годината. Тази година изглежда светла. Антъни Джошуа, не бъди страхливец така, както беше срещу Уайлдър. Излез и се бий с мен. Нека ти покажа кой е шефа. Ще те бия всеки ден от седмицата и два пъти в неделя.

Ще има ли битка между тях ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес