Зареждане

Тайсън Фюри иска да се боксира с ММА ръкавици срещу звезда от UFC

Тайсън Фюри иска да се боксира с ММА ръкавици срещу звезда от UFC
Публикувано на: Януари 21, 2020 в 10:16 ч
Тайсън Фюри дълго време флиртуваше с ММА, но не е чак толкова луд и не смята да се бие по правилата на смесените бойни изкуства. Бившия световен шампион в тежка категория е готов да влезе в клетката и да се бие, но по правилата на бокса. Фюри е готов за всеки боец на UFC и иска да се боксира с малките ръкавици, които се ползват в ММА.

Британеца вярва, че следващия месец ще успее да победи Дионтей Уайлдър и ще му вземе титлата в тежка категория на WBC. Веднага след победата Тайсън ще се срещне с Дейна Уайт, за да преговарят и да му уредят битка с някоя от ММА звездите в клетката, но по правилата на бокса. Ето какво сподели Фюри за плановете си, които включват президента на UFC:


Не искам да влизам в ММА, където ще се въргаляме по земята и всички останали неща. Искам да се бия с един от техните шампиони по правилата на бокса, но с малки ръкавици. Може да се бием в клетката, но по правилата на бокса. Мисля, че всички ще имат интерес. 

За мен ще бъде добре да се боксираме с тези малки ръкавици, които ползват в UFC. Ще победя Уайлдър, а след това ще говоря за Дейна Уай, за да се разберем за цифрите и да видим коя битка има смисъл. Всеки, който е свободен и иска да му срита задника световния шампион в тежка категория ще може да си го получи. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес