Зареждане

Тайсън Фюри и Антъни Джошуа преговарят за бой през септември

Тайсън Фюри и Антъни Джошуа преговарят за бой през септември
Публикувано на: Май 27, 2023 в 01:00 ч
Дългоочакваната битка в тежка категория между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа може да се случи още през септември. Това стана ясно, след като мениджърите на двамата изненадващо започнаха да преговарят за пореден път.

"Gypsy King" не спираше да говори за своя битка, докато беше на посещение в Австралия. Сега стана ясно, че екипът му се е свързал с Еди Хърн, за да се изправи срещу Антъни Джошуа в двубой за големите милиони.

Джошуа е отворен за преговори, но също така има огромно парично предложение от Саудитска Арабия, за да се изправи срещу Дионтей Уайлдър през декември. Фюри също е готов да сключи изгодна сделка, за да се изправи срещу носителя на титлите на WBA, IBF и WBO Александър Усик в Близкия изток тази зима.

Но в момента Queensberry Promotions са готови да направят Фюри срещу Джошуа в изцяло британски двубой. Джордж Уорън и Хърн са имали първоначални дискусии за съживяване на сделката, която вече беше обсъдена и близо до споразумение за миналия декември.

Хърн настоява неговият човек да се изправи срещу Дилиън Уайт този август, но сега тази оферта им дава допълнителна възможност. Фюри срещу Джошуа определено е голяма битка за Великобритания, която с лекота ще напълни цял стадион.

Може ли Антъни да бие Тайсън ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес