Зареждане

Тайсън Фюри: Готов съм за Франис Нгану по всяко време

Тайсън Фюри: Готов съм за Франис Нгану по всяко време
Публикувано на: Април 30, 2021 в 10:00 ч
Тайсън Фюри е готов да се качи на ринга с Франсис Нгану. Шампионът в тежка категория на WBC е подписал за 2 срещи с Антъни Джошуа и тази година ще може да стане безспорен шампион в бокса. "Gypsy King" обаче е готов и за друго предизвикателство в лицето на шампиона в тежка категория на UFC.

Наскоро "The Predator" се закани, че ще приключи с Джон Джоунс, а след това ще отиде в бокса, за да победи Фюри. Със сигурност битка между тях ще генерира огромни приходи, а това е музика за ушите на Дейна Уайт.

В миналото вече видяхме битка между боец на UFC и боксьор. Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър премериха сили и битката им продаде милиони платени гледания.

В момента Фюри се готви за Джошуа, а Нгану се прибра в Камерун, където ще почине и ще се завърне през август. В социалните мрежи Тайсън хвърли ръкавицата към Нгану и другите бойци на UFC и се закани, че ще ги бие повсяко време:

Това е послание към Франсис Нгану и бойците от UFC. Aко искате парите на "Gypsy King", тогава знаете къде да ги намерите. 

Искате силата на Фюри ? Ще ви я дам. Навсякъде и по всяко време 7 дни в седмицата и 2 пъти в неделя. Нгану, голям и грозен бездомник.

Ще може ли Фюри да се справи с Нгану ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес