Зареждане

Тайсън Фюри готов да се качи на ринга с Майк Тайсън

Тайсън Фюри готов да се качи на ринга с Майк Тайсън
Публикувано на: Май 28, 2020 в 05:00 ч
Шампионът в тежка категория на WBC, Тайсън Фюри твърди, че е приел да се бие в показно срещу своя идол Майк Тайсън. Железния Майк е сериозен за завръщане и в последно време не спират слуховете за неговите бъдещи опоненти. Майк е готов да направи трета битка с Ивендър Холифийлд, въпреки че общо годините на двамата са 110.

От BKFC дават над 20 милиона долара на 53-годишната легенда да се бие с голи ръце с Вандерлей Силва, но това е малко вероятно да стане. В момента Тайсън Фюри, който е кръстен нa Майк чака трета битка с Дионтей Уайлдър. Фюри споделя, че получил обаждане за показно срещу Майк и веднага приел:


Обадиха ми се и ми предложиха показно срещу Майк Тайсън. Казах си - какво ? Веднага приех. Да, мисля, че Майк Тайсън е сериозен за завръщане. Двамата с Холифийлд имат две битки и може да направят трета, но аз смятам, че са твърде стари. Кой съм аз, че да казвам какво могат и какво не могат ? 

Няма да опитвам да убия мечтите на някого. Това си е техен живот. Ако двамата са здрави и получат разрешение, то тогава нека правят това, което искат. Ако трябва да съм честен, то не вярвам нещо да се получи между мен и Майк Тайсън.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес