Зареждане

Тайсън Фюри: Джошуа не ми е на нивото! Този балон се спука!

Тайсън Фюри: Джошуа не ми е на нивото! Този балон се спука!
Публикувано на: Септември 19, 2023 в 02:00 ч
Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (33-0) каза, че след като бившият шампион на WBA, IBF и WBO в тежка категория Антъни Джошуа (26-3) е победен, той вече не се интересува да се качи на ринга с него.

В последната година двамата няколко пъти преговаряха за двубой. За съжаление така и не се стигна до битка помежду им. Това е голяма битка за Великобритания, но Фюри вече не я иска, защото Джошуа загубил девствеността си.

Фюри се завръща в бокса, за да се бие с Франсис Нгану. Двамата ще се бият на 28 октомври в Рияд, Саудитска Арабия. Битката ще бъде 10 рунда, а титлата на WBC няма да бъде на линия.

Ето какво каза Фюри за Джошуа:

„Той беше нокаутиран два пъти и загуби три пъти. Джошуа вече е извън моята класа. Дори не мисля за тази битка. Не се интересувам от него. Този балон се спука. Антъни загуби девствеността си, така че вече не се интересувам. 

Той беше победен два пъти от Усик, а преди това беше пребит от дебелака Анди Руис. Бия се с Франсис Нгану, който е в разцвета на силите си. Нгану е шампион, който е по-едър и силен от Джошуа. 

Франсис има повече нокаутираща сила. Джошуа трябва да е в края на редицата. Тази битка вече я няма. Това е мъртва битка. Тази битка беше свалена от дневния ред веднага след като той беше победен.“ , каза Фюри пред Daily Mail.

Може ли Джошуа да се справи с Фюри ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес