Зареждане

Тайсън Фюри: Джошуа ме изплаши с физика, и серия от загуби!

Тайсън Фюри: Джошуа ме изплаши с физика, и серия от загуби!
Публикувано на: Ноември 1, 2022 в 00:00 ч
Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри отговори на обвиненията от екипа на Антъни Джошуа.

От щаба на Джошуа обвиняват Фюри, че е провалил двубоя, планиран за декември. "Циганският крал" беше готов да се бие с Джошуа и му даде срок, за да подпише договора. За съжаление Антъни се забави, а Фюри се ядоса и обяви, че битката пропада.

В крайна сметка той подписа договор за дуел с Дерек Чисора. Трилогията им ще се проведе през декември във Великобритания. Тайсън вече има 2 победи над Чисора, което обезсмисля боя, но въпреки това над 50 000 билети са били продадени само за 1 ден.

Тайсън приема позицията на виновник и сподели, че е стреснат от Джошуа.

„Ако Хърн и Джошуа искат да ме обвинят за провалянето на битката, така да бъде. Всичко e заради мен. 

Всичко това ме изплаши. Стреснах се от мускулите му, тежестите, които вдига, неговото хладнокръвие и 3 загуби в последните му 5 битки. Не ме интересува, аз съм готов да бъда виновникът.

Аз съм над тях, вече нямам връзка с тях. Оставете ги да стоят в края на редицата. Имаха шанс, но го пропуснаха. Не ги обвинявам, че критикуват сроковете за подписване на договора. 

Всички разбираме какво означава това. Ако не направите нещо до момента, в който ви бъде даден срока, тогава пропускате възможността“, каза Фюри в подкаста на True Geordie в YouTube.

Ще има ли такава битка в бъдеще ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес