Зареждане

Тайсън Фюри: Джошуа е страхливец, а Усик е п*тка

Тайсън Фюри: Джошуа е страхливец, а Усик е п*тка
Публикувано на: Януари 27, 2022 в 04:00 ч
Тайсън Фюри е готов да се бие с всеки, но за съжаление не може да си намери съперник. Очакваше се Фюри да се бие с Дилиън Уайт, но сега Тайсън твърди, че Уайт не иска да се бие с него. Циганския крал твърди, че всички са страхливци и не искат да се качат на ринга с него.

Фюри е готов да се бие с Александър Усик в обединителен мач за всички пояси в тежка категория. Усик обаче трябва да направи реванш с Антъни Джошуа, но все още няма яснота кога ще видим втората им битка.

Шампиона в тежка категория на WBC вече губи търпение и в своя акаунт в социалните мрежи избухна с видео. Ето какво каза Фюри по адрес на колегите си:

Не спират да ме питат кога ще се бия. Не знам отговора на този въпрос. Не съм спрял да тренирам от седмици. Колко дълго трябва да тренира един човек ? Готов съм да се бия още този уикенд. 

Джошуа е страхливец. Усик е путка. Уайт не иска да се бие. Ако искате да ме опровергаете, тогава започнете да се биете, страхливци такива. Всички сте безполезни страхливци. 

Ще се бия с всеки. Аз съм най-добрият боксьор живял някога. Готов съм да се бия с всеки и ще ги унищожа. Елате да се биете с мен.

Прав ли е Фюри ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес