Зареждане

Спасиха Владимир Кличко от горяща яхта в Испания

Спасиха Владимир Кличко от горяща яхта в Испания
Публикувано на: Юни 26, 2019 в 00:02 ч
Легендарният бивш шампион в тежка категория Владимир Кличко е извадил голям късмет преди няколко дни. Той е бил на яхта в Испания, където са почивали заедно със семейството си, а по неясни все още причини яхтата се подпалила и за щастие те са  били спасени от бреговата охрана. Хората от екипажа веднага се обадили на бреговата охрана и само бързата реакция им е предотвратила голяма трагедия. Кличко е бил на 11 километра от брега и с него са били още 11 души. Ето как коментира случката в социалните мрежи бившия шампион в тежка категория:


Внимавайте какво си пожелавате. Съдбата прие буквално моето желание за малко адреналин. Нашата разходка с лодка в неделя вечер завърши със запалване на лодката. Нашето семейство и приятелите бяха  евакуирани от екипа на бреговата охрана и пожарната. Не се тревожете - всички сме добре.


В последната си битка на ринга Владимир загуби с нокаут от Антъни Джошуа през 2017 година. На 3 август 2017 година в социалните мрежи Кличко оповестява своето решение да приключи кариерата си на професионален боксьор със статистика 64-5 в серия от 2 поредни загуби.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес