Зареждане

Skip Bayless: Реферът спаси Maywaether в деветия рунд

Skip Bayless: Реферът спаси Maywaether в деветия рунд
Публикувано на: Август 29, 2017 в 10:30 ч
 
Сега, когато всичко в Лас Вегас затихна, всички в света на бойните спортове анализират победата на Floyd Mayweather над Conor McGreogor.
 
Срещата приключи в 10-ия рунд след технически нокаут в полза на Maywaether. Тогава съдията реши да се намеси и да предотврати по нататъшни ненужни наранявания на McGreogor. Намеса, с която много хора не са съгласни.
 
Според уважавания журналист на Fox Sports 1 Skip Bayless, McGregor е бил на път да сложи край на перфектната серия на Maywaether в предишния рунд, но Byrd необяснимо защо издърпал Conor от наранения Floyd.
 
"Всичко се случи в рунд номер девет... Floyd Maywaether бе в беда в тази среща. Повратната точка според мен, и бих искал да видя видеото за това, бе в деветия рунд.", започнa Bayless.
 
 
"В деветия рунд Conor излезе агресивен и зашемети Floyd. Нанесе му тежък удар с лявата ръка, разтърси го и го натисна в ъгъла, а Floyd беше в беда и когато Conor тръгна да го довърши, стана толкова бързо, че трябва да видя повторение, съдията Robert Byrd го дръпна настрана."
 
"Кълна се, че Robert Byrd спаси битката. Той го спаси. Byrd, дългогодишен съдия в Лас Вегас, изключително уважаван. Но той даде на Floyd голяма почивка, която не заслужаваше."
 
Всъщност, Floyd може и да е бил наранен, но вероятно това се е случило от ниските удари, от които той се оплакваше. Независимо от това, битката продължи и Mayweather успя да завоюва рекордната си победа. 
 
Кой от вас е съгласен с привидно странното мнение на Skip Bayless?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес