Зареждане

Щабът на Кубрат Пулев съгласен за отлагане

Щабът на Кубрат Пулев съгласен за отлагане
Публикувано на: Юни 5, 2017 в 09:52 ч
Източник: novsport.com
Кубрат Пулев може да изчака реванша за световните титли на IBF, WBA и IBO между Антъни Джошуа и Владимир Кличко, но ще изиска задължително уверение, че победителят ще се бие с него след това, съобщава novsport.com.

Промоутърът на Кобрата Кале Зауерланд заяви, че дори да изчакат реванша, ще искат гаранция, че победителят ще защитава титлата си срещу българския боец. В такъв случай пък Пулев ще изиграе някакъв мач през есента, за да не се изправя срещу шампиона без подготовка.
 
"Джошуа-Кличко беше невероятен мач, супер за бокса. Невероятна реклама и аз лично като фен бих искал да гледам реванша. Но като промоутър на Кубрат Пулев не съм особено щастлив, защото се грижа за момчетата си и това ми е работата", обясни пред Boxing News Кале Зауерланд.

"В крайна сметка задачата ми е да осигуря на Кубрат мач за световната титла и то при добри условия. Имам едно желание - ако има реванш веднага, то след това Джошуа да планира Пулев като след в а съперник. Аз съм убеден, че Джошуа ще спечели реванша, така че при всички положения ще гледаме Джошуа - Пулев, въпросът е кога точно ще е това. Или от IBF ще им дадат да играят реванш преди нашия мач, или няма да им дадат. Самият Пулев предпочита да се изправи срещу Джошуа. Той дори получи предложение от неговия лагер преди време, но го отказа, защото условията като задължителен претендент са подобри. Сега дори да има реванш, ще искаме гаранция, че победителят ще се изправи срещу Пулев веднага. Не мисля, че Джошуа ще избере да оваканти пояса, защото шампионите не обичат да правят така. Кубрат тренира за мач с Джошуа от известно време, може би от около година. Ако трябва да изчакаме реванша Джошуа Кличко, то тогава ще насрочим някакъв мач за Кубрат през есента. Ясно е, че няма да го изпратим срещу Джошуа без никаква подготовка", заяви Зауерланд.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес