Зареждане

Шамаросан от Майк Тайсън иска половин милион долара

Шамаросан от Майк Тайсън иска половин милион долара
Публикувано на: Декември 2, 2023 в 16:00 ч
Адвокат на Мелвин Таунсенд поиска Майк Тайсън да плати почти половин милион долара за инцидент в самолет, който се случи през 2022 година.

Отне известно време, но досадният пътник от самолета, който лазеше по нервите на Майк Тайсън, най-накрая реши да потърси отговорност на боксовата легенда. Инцидентът се случи през април 2022 година. Видеозапис на ситуацията показва видимо пияният 37-годишен Мелвин Таунсенд, който се навежда над облегалката на Тайсън и непрекъснато му крещи глупости.

Друг случаен пътник записа взаимодействието от другата страна на самолета и предостави кадрите на TMZ. Няколко клипа показват как Мелвин се държи като глупак и продължава да говори с Тайсън, който се опитва да го игнорира. Тайсън се обърна и започна да нанася удари в лицето на Мелвин. Накрая тъжният Мелвин се цупи, след като е шамаросан от легендата.

Срещу Тайсън не бяха повдигнати обвинения за инцидента, но сега адвокат поиска 450 000 долара обезщетение от Тайсън. Забележете, това не е дело, въпреки че адвокатът заплаши, че ще „подготви случая на г-н Таунсенд за завеждане на дело“, ако Тайсън не плати.

„Получих писмо за изнудване, свързано с тормоза на Майк от подбудител преди година. Няма да им плащаме за изнудване.“, споделя адвокатът на Майк Тайсън. 

 "Железният Майк" съжалява за случилото се. В интервю с Джими Кимъл два месеца след инцидента той се извини на Таунсенд.

"Сгреших. Това никога не трябваше да се случва. Това е моята примитивна детска фаза. Не трябваше да го правя, но бях раздразнен, уморен и ядосан. Случват се глупости.", сподели тогава Тайсън.

Предстои да видим дали Таунсенд ще заведе дело, след като Майк отказва да му плати обезщетение. Припомнете си случката от видеото:
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес