Зареждане

Съпругата на Tyson Fury загубила детето им в деня на битка и скрила от него

Съпругата на Tyson Fury загубила детето им в деня на битка и скрила от него
Публикувано на: Декември 10, 2018 в 00:02 ч
Съпругата на Tyson Fury, Paris днес сподели, че загубила детето им часове преди битката между него и Sefer Seferi  и трябвало да го скрие от него, за да не го съкруши и да го предпази от проблеми в двубоя. Paris имала спонтанен аборт в сутринта в която Fury трябвало да се бие със Sefer Seferi през юни. Тя знаела, че това може да го съкруши, а той едва наскоро успял да се пребори с депресията и решила да скрие от него:



Бях бременна във втория месец и в деня на битката загубих детето ни. Не исках да му кажа преди битката и му казах едва след нея, а на другия ден отидохме в болница и лекарите потвърдиха. 5 седмици по-късно отново забременях и сега очакваме момченце през март. Бяхме съкрушени от загубата, но новата бременност ни помогна да се справим.

 Tyson, никога не се отрече от мен и децата и ние бяхме до него. Той беше в сериозна депресия и дори не искаше да става сутрин от леглото. Не виждаше смисъл в живота. Тогава му казвах, че има мен и децата, но той просто отговаряше, че не иска да живее. Той се държеше пред всички и децата, но аз бях там, когато плачеше и крещеше. 






Fury и Paris имат 4 деца в момента и през март очакват 5-то. Той споделя, че иска да има 10 деца.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес