Зареждане

Само битки в тежката категория за галавечерта на Фюри срещу Уайлдър 3

Само битки в тежката категория за галавечерта на Фюри срещу Уайлдър 3
Публикувано на: Юни 30, 2021 в 08:25 ч
Галавечерта с третият двубой между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър е след по-малко от месец и ще включва само боксови срещи от тежката категория.

Подглавното събитие ще бъде между нигериеца Ефе Аджагба (15-0) и кубинеца Франк Санчез (18-0) в 10 рунда. Аджагба има сериозна сила на удара, тъй като 13 от победите му са са нокаут и за последно нокаутира Браян Хауърд по-рано тази година.

На 24-ти юли ще видим и реванш между финландеца Робърт Хелениус (30-3) и поляка Адам Кованчки (20-1). Миналата година Хелениус записа победа над Ковначки в Бруклин. Той бе нокаутиран в четвъртия рунд и амбициите му за титлата се разпаднаха. Никой от тях двамата не се е бил от тогава, така че това технически е моментален реванш.

Първата битка, която зрителите на платените гледания ще видят е между американеца Джаред Андерсън (9-0) и руския ветеран Владимир Терешкин (22-0-1). Андерсън е считан за един от най-обещаващите млади боксьори на Америка в тежката категория. Всичките му 9 победи са с нокаут. Терешкин няма някакви впечатляващи победи, въпреки че статистиката му изглежда много добра.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес